Jegyes- és párfotózás

Hol készülnek a párfotók?

A fotósorozat minőségét és hangulatát jelentősen meghatározza a kiválasztott helyszín. A képek gyakorlatilag bárhol készülhetnek itthon és külföldön egyaránt. A lényeg, hogy közel álljon hozzátok a helyszín, bennünket pedig inspiráljon.

Beltéri fotózáshoz a Rooms izgalmas világa ideális hátteret biztosít szerelmetek megörökítéséhez. Itt két lehetőség közül választhatsz: a mindig változó enteriőrű csarnok, valamint a francia eleganciával rendelkező Paris + Le Bain. Amennyiben más beltéri helyszínt képzeltél el magadnak, természetesen szívesen fényképezzük a jegyes-vagy párfotóitokat ott is.

Mivel jár a külföldi párfotózás?

Nagyon szívesen látunk veletek világot is. Ez ideális lehet akkor, ha külföldön éltek és szeretnétek az ottani életeteket is belecsempészni a sorozatba, vagy éppen van egy szívetekhez közel álló ország. Ilyenkor igyekszünk a lehető legtöbb helyet bejárni, ezért a fotózás nem 1-2 órás, hanem akár fél napos is lehet. Az útiköltségünk adódik ilyenkor hozzá a csomag árához. Van, ahonnan 1 nap alatt is meg tudunk fordulni, így a szállás szükségességét külön tudjuk egyeztetni a kiválasztott helyszínnek megfelelően.

Mit jelent az enteriőrös jegyes-, illetve párfotózás?

A fotózáshoz ilyenkor készítünk számotokra egy kisebb bútorokból, dekorációs kiegészítőkből és virágokból álló installációt. Ez az enteriőr általában szabadtéren épül fel, de akár beltéren is megvalósítható a fotózás. A stílust, színvilágot a ti elképzelésetekhez és egyéniségetekhez szabjuk, így valami igazán különleges és egyedi sorozat készülhet számotokra. ITT olvashatsz róla bővebben.

Tartalmaz ruhát, sminket, fodrászt a csomag?

Szabadon választhatsz pl. csipke ruháink és tüllszoknyáink, fejdíszeink közül, hogyha szeretnél ilyen jellegű képeket is.

A csomagok ára a sminkest és a frizurát nem tartalmazza. A fotózáshoz frizurádat a saját fodrászod készítheti el, örömmel ajánlunk viszont bevált sminkeseket, akikkel rendszeresen dolgozunk együtt.

Erre vágysz?

Kérd csomagajánlatainkat!

CLOSE MENU .... .... ....