Kismama fotózás

Mikor érdemes jönnöd?

A 30. és 36. hét között szoktuk fotózni a kismamákat. Mindenképpen jó, ha a pocakod már látványos, de fontos, hogy még könnyen tudjál mozogni és így ne terheljen meg sem a fotózás, sem az akár többszöri átöltözés.

Hol készülnek a fotók?

A kismama sorozat minőségét és hangulatát jelentősen meghatározza a kiválasztott helyszín. A képek készülhetnek szabadtéren és beltéren egyaránt. A Rooms nőies, finom világa ideális hátteret biztosít a babavárós fotók elkészítéséhez. Két lehetőség közül választhatsz: a mindig változó enteriőrű csarnok, valamint a francia eleganciával rendelkező Paris és a különleges álló kádas Le Bain közül, ahol akár a kádban is megmártózhatsz.

Mennyi ideig tart a fotózás?

Általában 1-2 órát fotózunk attól függően, hogy haladunk és mi mindent szeretnénk megvalósítani. Ez alatt többször át tudsz öltözni és nagyon változatos sorozat születhet.

Jöhet-e a fotózásra az apuka vagy a testvér?

Szívesen látjuk a fotózáson az apukát és a testvért is. Fontos tudnod viszont, hogy a kisgyermekek (4-5 éves korig) úgy fotózhatóak ilyenkor, hogy a fotózás első felében (ez kb. 20-30 perc) vesznek csak részt, mert addig lesz türelmük és kedvük hozzá. Ezt követően érdemes őket apára, esetleg nagyszülőre vagy barátra bízni.

Tartalmaznak ruhát és kiegészítőket a csomagok?

Szabadon választhatsz a kifejezetten kismamafotózásokra készült, gyönyörű ruháink közül. A mindig megújuló tárházban találhatsz tüllszoknyákat, csipkeruhákat, romantikus szetteket egyaránt különböző színekben. A ruhákhoz fejdíszeket is viselhetsz, ha szeretnél.

Tartalmaznak fodrászt és sminkest a csomagok?

A csomagjaink ára a sminkest és a frizurát nem tartalmazza. A fotózáshoz frizurádat a saját fodrászod készítheti el, örömmel ajánlunk viszont bevált sminkeseket, akikkel rendszeresen dolgozunk együtt.

Milyen formában kapod meg a képeidet?

Professzionális minőséget szeretnénk adni neked, mert bizonyára te sem szereted a kompromisszumokat. A fotóidat ezért gondos válogatás után csak utómunkát és retusálást követően kapod meg. Az utómunka a képek egyedi, amolyan fénylaboros színvilágát adja, míg a retusálás arra szolgál, hogy eltüntessük például a bőrhibáidat vagy éppen a pocakodon lévő csíkot, ha nem szeretnéd azt a képeken látni. Mindez arra szolgál, hogy megmutassuk neked a legjobb tudásunk szerint, milyen meseszép kismama vagy.

40 képes sorozatokat kínálunk, ami a piaci átlag felett van, de tudjuk, hogy a jóból sosem elég, ezért ha szeretnél, természetesen rendelhetsz utólag még képet. A fotókat digitális formában, online adjuk át neked.

Erre van szükséged?

Kérd csomagajánlatainkat!

CLOSE MENU .... .... ....