Milyen fotózásokat vállalunk?

Pár- és jegyes fotózás

Tökéletes választás, ha szerelmeteket szeretnétek képekben is megőrizni vagy gyakorolnátok kicsit esküvő előtt a fotózkodást. A sorozat készülhet itthon és külföldön is. Fotózhatunk szabadtéren és a Rooms stúdióban egyaránt vagy bármilyen más beltéri helyszínen. A lehetőségeteknek a fantáziátok szab határt.

Többet szeretnék tudni >>

Kismama fotózás

Az örömteli várakozást általában a 30-36. hét között szoktuk megörökíteni. Ekkor már látványos a pocakod, de még könnyedén tudsz mozogni. A sorozat készülhet szabadtéren (akár enteriőrrel is) vagy beltéren. A beltéri képeket a Rooms stúdióban szoktuk készíteni. Ilyenkor intimebb, alsóneműs fotók is születhetnek, hiszen a stúdió bensőséges hangulata ennek lehetőséget ad. A fotózásra természetesen elkísérhet a párod is. Nagyobb testvéreket a fotózás első fél órájában szoktunk fogadni, hogy ne menjen el idő előtt a türelmük és igazán aktívan, jó kedvűen lehessenek részesei a fotózásnak.

Többet szeretnék tudni >>

Portré fotózás

Hogyha szeretnéd megmutatni a benned rejlő igazi nőt – legyen az elegáns, szexi, szende vagy éppen vagány –  egyszer mindenképpen érdemes részt venned egy ilyen fotózáson. Ez kortól teljesen független önbizalom növelés! Ilyenkor mindig kihozzuk belőled a legeslegjobb formádat a képeink által, hogy örömmel tekints magadra. Egyedit, különlegeset alkothatunk együtt, amit majd mindig óriási örömmel nézel vissza.

Többet szeretnék tudni >>

Boudoir fotózás

A női vonalak fedetlen megmutatása az egyik kedvenc fotózási témánk. Furcsa, tudjuk, hisz’ nagyon kevés ilyen képet láthatsz tőlünk, de ez nem jelenti, hogy nem fotózunk ilyesmit… mindösszesen diszkrétek vagyunk, ha azt kérik tőlünk. Persze a boudoir nem azt jelenti feltétlenül, hogy meztelenül kell pózolnod. A sejtelmesség, egy-egy szép alsónemű sokszor sokkal izgalmasabb! A boudoir sorozatok a Rooms-ban készülnek. Ráadásul egy különleges lehetőség is adott a gyönyörű állókádas Le Bain szobánknak köszönhetően: lehetnek tejben, virágszirmokban vagy éppen habban fürdőzős fotóid is. A sorozatot adhatod ajándékba is kedvesednek, akár az esküvőtök napján egy fine art albumban.

Többet szeretnék tudni >>

Enteriőrös fotózás

Szereted a szép bútorokat és dekorációs tárgyakat? Szeretnél sok-sok virág között fotózkodni? Akkor érdemes ezt a fotózást választanod. A sorozatok általában szabadtéren készülnek, ahová felállítunk egy csak nektek tervezett enteriőrt. Az elképzeléseteket (stílust, színvilágot, főbb elemeket és a helyszínt) mindig veletek egyeztetve találjuk ki, hogy igazán magatokénak érezhessétek. Enteriőrrel készülhetnek esküvői kreatív sorozatok, párfotók, de akár kismama és glamour képek is. Amikor ajánlatot kérsz, ezért írd meg, hogy mi az alkalma a fotózásnak.

Többet szeretnék tudni >>

Üzleti fotózás

 Fordulj hozzánk bizalommal, ha szeretnéd vállalkozásodat felvirágoztatni egy-egy különleges sorozattal vagy éppen új vállalkozásodat tervezed és szükséged van ehhez fotókra. Klasszikus termékfotózást nem vállalunk, hiszen nem profilunk, de örömmel fotózunk mindig bármilyen kollekciót (akár enteriőrös környezetben, akár szabadtéren), esküvői helyszíneket, éttermeket, hoteleket, ahogy tettük eddig is. Referenciáink között tudhatjuk például a Vintage Gardent, a Laura Virágot, a Diegot, a Babérligetet és a Heritage Home-ot.

Többet szeretnék tudni >>

Kérd csomagajánlatunkat!

CLOSE MENU .... .... ....